Πρόεδρος της Πετζετάκις ο Γεώργιος Πετζετάκις

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2003 16:52

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Α.Γ. Πετζετάκις Α.Ε. εξελέγη πρόεδρος ο Γεώργιος Πετζετάκις, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας από τον Νοέμβριο του 2002. Θέση στο δ.σ. κατέλαβε ο Πέτρος Τζαννετάκης, διευθυντής Οικονομικών της Motor Oil Hellas.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του δ.σ. της Πετζετάκις, Ευθύμιος Χριστοδούλου, αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τη συνεργασία τους, δήλωσε ότι ο Ομιλος έχει σαν κύριο μέλημα την επιστροφή της Ελληνικής δραστηριότητας στην κερδοφορία.

Σε επίπεδο Ομίλου, το νέο διοικητικό συμβούλιο αποσκοπεί σε συνολικές πωλήσεις που θα ξεπεράσουν τα 200 εκ. ευρώ το 2003, με ταυτόχρονη βελτίωση της λειτουργικής κερδοφορίας. Σημειώνεται ότι για το 2002 οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν στο 178 εκ. ευρώ, αυξημένες κατά 22% σε σχέση με το 2001.

Η αύξηση αυτή, επιτεύχθηκε, παρά την πτώση των πωλήσεων της μητρικής και την μη ενοποίηση των πωλήσεων της ΒΕΧΡΩ, η οποία επωλήθη στο τέλος του 2002. Οι διεθνείς δραστηριότητες του Ομίλου σε Ευρώπη και Ν. Αφρική αντιπροσωπεύουν περίπου το 68% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών για το 2002.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα