ΧΑ - Αμετάβλητοι οι ισχύοντες κανόνες του ΟΑΣΗΣ

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2003 19:47
UPD:21:14

Το δ.σ. του Χρηματιστηρίου στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να μην προχωρήσει σε τροποποίηση των ορίων διακύμανσης σε περίπτωση συναλλαγών επί μετοχών που η διακύμανση των τιμών τους βάσει των ορίων δεν συνεπάγεται έγκυρο βήμα τιμής σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης 18/1999 όπως ισχύει.

Ετσι, δεν λύθηκε το «πρόβλημα› που προέκυψε με την τιμή που έχει φθάσει η μετοχή της Stabilton http://www.naftemporiki.gr/news/static/03/02/05/279022.htm .

Το δ.σ. ενέκρινε:

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.374.990 ονομαστικών ομολογιών (8.375.450 ομολογιών μετατρέψιμων σε κοινές μετοχές και 999.540 ομολογιών μετατρέψιμων σε προνομιούχες μετοχές) που προέκυψαν από την έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ».

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 430.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρεας «ΝΤΕΣΠΕΚ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan).

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 222.320 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ» που προέκυψαν από άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) από τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας.

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 83.250 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan).

- Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 141.500 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΙΚΤΙΝΟΣ – ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ» που προέκυψαν από την άσκηση δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan).

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 388.100 νέων κοινών μετοχών της εταιρίας «ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του δ.σ. και τους εργαζομένους αυτής.

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 227.250 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΝΤΕΣΠΕΚ ΠΟΛΥΜΕΣΑ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε» που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από τα μέλη του ΔΣ, τα Διευθυντικά στελέχη και τους εργαζομένους της εταιρείας (stock option plan).

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 207.800 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «UNISYSTEMS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.» που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) υπέρ του δ/ντος συμβούλου της εταιρείας.

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 349.910 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΫΟΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Ε.» που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατόπιν άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan).

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 334.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.» που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από τα μέλη του δ.σ., τα στελέχη και τους εργαζομένους της εταιρείας (stock option plan).

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 148.050 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «FORTHNET A.E.» που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) από το προσωπικό και τα μέλη ΔΣ αυτής και των εταιρειών του Ομίλου.

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 4.044.784 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «IΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε» που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan).

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 92.630 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε.» που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (stock option plan) υπέρ του προέδρου, δ/σ και των εργαζομένων της εταιρείας.

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 80.140 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από εργαζόμενους της εταιρείας.

Το δ.σ. του Χ.Α. ενημερώθηκε:

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» από 0,2935 σε 0,30 ευρώ.

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της «Ν.ΒΑΡΒΕΡΗΣ – MODA BAGNO A.E.» από 0,60 σε 0,63 ευρώ.

– Για την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της «ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» από 0,7337 σε 0,73 ευρώ.

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της «ΛΑΝ-ΝΕΤ Α.Ε.Β.Ε.Τ.» από 2,51 σε 2,56 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα