Στην κοινοπραξία της Intralot η λοταρία της Ν. Κορέας

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 11:30
UPD:11:30

Την άδεια για τη λειτουργία της Εθνικής Λοταρίας της Νότιας Κορέας έλαβε εκ νέου, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, η κοινοπραξία «NANUM LOTTO», στην οποία συμμετέχει η Intralot.

Η διάρκεια της άδειας λειτουργίας της Λοταρίας είναι πενταετής (2013-2018) και το νέο σύστημα αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου 2013. Σύμφωνα με τη νέα άδεια, η «NANUM LOTTO» αναλαμβάνει τη διαχείριση του συνόλου της λειτουργίας της λοταρίας, περιλαμβανομένων των παιχνιδιών ΛΟΤΤΟ, των Στιγμιαίων Λαχείων και της διαδικτυακής Λοταρίας.

H Intralot θα παρέχει τις υπηρεσίες λειτουργίας και εποπτείας του συστήματος, συμβουλευτικές υπηρεσίες, όσον αφορά στην ανάπτυξη νέων παιχνιδιών (αριθμολαχείων και στιγμιαίων λαχείων), καθώς και την τεχνολογική υποστήριξη.

Η «NANUM LOTTO» ανέλαβε για πρώτη φορά την αποκλειστική λειτουργία της Λοταρίας της χώρας το 2007, έχοντας λάβει την ίδια χρονιά τη σχετική 5ετή άδεια κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού. Η κοινοπραξία, στην οποία η Intralot είναι μέτοχος, αποτελείται από τον Όμιλο Eugene, την Daewoo Information Systems, την NH Bank, την Windyplan, την SG&G, την Samsung Publishing, την Bixolon και την Youngwoo.

«Χάρη στην επιτυχημένη και κερδοφόρo λειτουργία της Λοταρίας της Νότιας Κορέας κατά τη διάρκεια της προηγούμενης 5ετίας, με την άριστη τεχνολογική υποστήριξη της INTRALOT, η κοινοπραξία “NANUM LOTTO” κέρδισε ξανά την άδεια για την επόμενη 5ετία. Θα ήθελα να συγχαρώ τις ομάδες της NANUM και της INTRALOT που εργάσθηκαν σκληρά για αυτή τη σημαντική επιτυχία. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες τόσο στην Ν. Κορέα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας, έτοιμοι να τις αξιοποιήσουμε προς όφελος των μετόχων της εταιρείας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα