Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για Παρνασσός Επιχειρήσεις

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 11:01
UPD:11:29

Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Παρνασσός Επιχειρήσεις ΑΒΕΤΕ για σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2013 αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η απόφαση ελήφθη μετά τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία αναφέρεται στην απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία υποχρεώνεται η θυγατρική της Παρνασσός, ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΕΒΕ να καταβάλει το ποσό των 62,7 εκατ. ευρώ.

Η Παρνασσός στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «σκοπεύει άμεσα να καταθέσει αίτηση αναστολής για τα οριζόμενα στην εν λόγω απόφαση, η έκβαση της οποίας θα καταδείξει την αμεσότητα του χρόνου πληρωμής. Η εταιρεία προτίθεται να προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες, την έκβαση των οποίων, καθώς και τον χρόνο ολοκλήρωσης τους, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προεξοφλήσει. Η διοίκηση της εταιρίας θα εκτιμήσει τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα φέρει το θέμα της εφαρμογής του άρθρου 48 του ν.2190/20 στη γενική συνέλευση των μετόχων της, ως ο νόμος ορίζει».

Το δ.σ. του ΧΑ θα αξιολογήσει σήμερα το ενδεχόμενο μεταφοράς της εταιρείας στην κατηγορία επιτήρησης σύμφωνα με τον κανονισμό του ΧΑ.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα