Ανοιξε πάλι το Hilton Αθηνών

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2003 09:51

Το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών ξεκινά και πάλι τη λειτουργία του μετά την ολοκλήρωση ενός σημαντικού επενδυτικού προγράμματος ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεών του.

Το πρόγραμμα ανακαίνισης περιλαμβάνει την ολική αναβάθμιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου, νέα υψηλής αισθητικής διακόσμηση και επίπλωση στα δωμάτια, καθώς και την προσθήκη ενός νέου τμήματος 74 επιπλέον δωματίων, διαμορφώνοντας το συνολικό αριθμό στα 517 δωμάτια, 119 από τα οποία θα αποτελούν δωμάτια Executive Floor και θα διαθέτουν αποκλειστικό ClubRoom και reception.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει τέσσερα εστιατόρια και δύο bars, νέες αίθουσες εκδηλώσεων, διασκέψεων και οργάνωσης εκθέσεων, συμπεριλαμβανομένων των Hilton Meetings με δικό τους business center, σε συνολική έκταση 6.000 τ.μ.

Επιπλέον, ο εξωτερικός χώρος της πισίνας, της μεγαλύτερης πισίνας στην περιοχή των Αθηνών, ανακαινίζεται και πλαισιώνεται με ένα σύγχρονο κέντρο φυσικής αγωγής 1.200 τ.μ., που περιλαμβάνει και εσωτερική πισίνα. Τέλος, δημιουργούνται περισσότερες θέσεις πάρκινγκ.

Τις εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης των χώρων του ξενοδοχείου έχει αναλάβει ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Τομπάζης, σε συνεργασία με την αρχιτεκτονική εταιρία «ΑΕΤΕΡ Αρχιτέκτονες Α.Ε. - ΧΑΡΡΥ Κ. ΜΠΟΥΓΑΔΕΛΛΗΣ», την εταιρεία «Bilkey Llinas Design Associates Inc» που ανέλαβε την εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου και την κατασκευαστική εταιρεία «Ελληνική Τεχνοδομική ΤΕΒ», που ανέλαβε τη διαχείριση του όλου έργου.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα Τουρισμού κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Παπαθανασίου αποτέλεσαν τους πρώτους επίσημους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Στην επίσκεψη παρέστη ο πρόεδρος της Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις και του Ομίλου Alpha Bank κ. Γιάννης Κωστόπουλος. Ο αντιπρόεδρος της Hilton International για τη Μεσόγειο και την Ανατολική Ευρώπη κ. Peter Van der Vliet καλωσόρισε τους πρώτους επισκέπτες του ξενοδοχείου και τους παρουσίασε τους πλήρως ανακαινισμένους και μοναδικής αισθητικής χώρους του.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δ. Γεωργακόπουλος συνεχάρη τη διοίκηση του Hilton για τη μέχρι τώρα πορεία των διαδικασιών ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχείου.

Ο πρόεδρος της Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις και του Ομίλου Alpha Bank κ. Γιάννης Σ. Κωστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση όλων, για το γεγονός ότι ένα ιστορικό σημείο των Αθηνών «επιστρέφει» στην πόλη. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι», ανέφερε ο κ. Κωστόπουλος, «που μετά τη ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση των εσωτερικών και εξωτερικών του χώρων, το Hilton επιστρέφει δυναμικά στη θέση που κατείχε και κατέχει στην καρδιά όλων μας».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ
  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ



Σχολιασμένα