Πρόγνωση καιρού μέσω Telestet

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2003 11:26

Μία νέα υπηρεσία παρουσίασε η Telestet με την ευκαιρία της συμμετοχής της στην ετήσια έκθεση τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής Comdex 2003.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Telestet MMS Weather και απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές της εταιρείας, δίνοντας τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης όλο το 24ωρο, σε προγνωστικά στοιχεία καιρού για τις πρωτεύουσες όλων των νομών της Ελλάδας και για τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα.

Η μετεωρολογική πρόβλεψη μέσω MMS περιλαμβάνει επτά κινούμενες εικόνες, στις οποίες φαίνονται όλα τα στοιχεία για τον καιρό, όπως η θερμοκρασία, η πρόγνωση (ηλιοφάνεια, συννεφιά, βροχή, κλπ.), η ένταση και η κατεύθυνση του ανέμου, η ημερομηνία και η ώρα.

Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη και μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS) για τους συνδρομητές της Telestet οι οποίοι δεν διαθέτουν συσκευή που υποστηρίζει MMS.

Η αποστολή γραπτού μηνύματος στο 2040/3040 χρεώνεται με 0,18 ευρώ/μήνυμα. Η λήψη της προκαθορισμένης καθημερινής ενημέρωσης μέσω SMS χρεώνεται με 0,15/ευρώ 2 μηνύματα, ενώ η λήψη της εκάστοτε πρόβλεψης μέσω MMS προσφέρεται δωρεάν μέχρι την 1η Μαρτίου 2003 http://www.presspoint.gr/release.asp?id=22755 .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα