Informer A.E. : Νέα έργα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2003 11:27

Τέσσερις ακόμα σημαντικές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα επέλεξαν την Informer Α.Ε. για την προηγμένη μηχανογραφική οργάνωση των εσωτερικών υπηρεσιών και συστημάτων τους. Πρόκειται για τις εταιρείες POLO Α.Ε.Β.Ε., MEGA PLAST Α.Ε., KEY FOOD A.E., ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ Α.Ε.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η Informer Α.Ε. ανέλαβε τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη νέων, ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής στις εταιρίες αυτές.

Συγκεκριμένα, το έργο για κάθε εταιρεία έχει ως εξής:

Στην εταιρεία POLO Α.Ε.Β.Ε., η οποία έχει ως δραστηριότητα την κατασκευή ειδών κάμπινγκ και ταξιδίου, σχολικών τσαντών, αθλητικών ενδυμάτων, αξεσουάρ μοτοσικλετιστών, μοτοσικλετών και οχημάτων καθώς και αποκλειστικές εισαγωγές και χονδρικό εμπόριο αθλητικών υποδημάτων και αξεσουάρ κάμπινγκ, η Informer Α.Ε. εγκατέστησε το ARMONIA ERP και ανέλαβε την εκπαίδευση των χρηστών. H εφαρμογή περιλαμβάνει Οικονομική και Εμπορική Διαχείριση, Βιομηχανική Κοστολόγηση και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Συμπληρωματικά στις παραπάνω εφαρμογές η Informer Α.Ε. ανέλαβε την προμήθεια και υλοποίηση του εργαλείου Business Intelligence, BUSINESS OBJECTS της εταιρείας Relational Technology.

Στόχος της POLO Α.Ε.Β.Ε., είναι η αναβάθμιση των λειτουργιών, η σωστή και έγκαιρη πληροφόρηση της Διοίκησης και η καλύτερη εκμετάλλευση των στατιστικών στοιχείων.

Στην MEGA PLAST Α.Ε. Βιομηχανική Εταιρεία στο Ηράκλειο της Κρήτης, με δραστηριότητα την κατασκευή πλαστικού φιλμ συσκευασίας, πραγματοποιείται η εγκατάσταση του συστήματος ARMONIA ERP. Έτσι η MEGA PLAST Α.Ε. θα καλύψει πλήρως τους τομείς της Οικονομικής και Εμπορικής Διαχείρισης, Βιομηχανικής Κοστολόγησης, Προγραμματισμού & Έλεγχου Παραγωγής, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Μετοχολόγιο, Consolidation και Business Objects.

Στην εταιρεία KEY FOOD Α.Ε., Σουπερμάρκετ με έδρα στην Χίο και δραστηριότητα χονδρικό εμπόριο ειδών σουπερμάρκετ, η Informer Α.Ε. εγκατέστησε επιτυχώς το ARMONIA ERP και κάλυψε πλήρως τρία πεδία καίριας σημασίας : Οικονομική Διαχείριση, Εμπορική Διαχείριση, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Η Informer Α.Ε. εγκατέστησε επίσης και το εργαλείο Business Objects για το MIS, της εταιρείας Relational Technology.

Στην εταιρεία ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ–ΤΡΟΦΙΝΚΟ Α.Ε., η οποία ασχολείται με εισαγωγές και χονδρικό εμπόριο κατεψυγμένων ειδών διατροφής, η Informer εγκατέστησε από το ARMONIA ERP, το υποσύστημα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα