Παρουσίαση του Χ.Α. στη Θεσσαλονίκη

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2003 14:20

Τις πρόσφατες εξελίξεις του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε θέματα θεσμικά, συναλλαγών, νέων προϊόντων και υπηρεσιών θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα παρίστανται και τρία μέλη (εταιρείες εισηγμένες στο Χ.Α.) του H.I.R.I. (Hellenic Investor Relations Institute), που θα παρουσιάσουν τις πρόσφατες χρηματοοικονομικές εξελίξεις τους, τα επενδυτικά τους σχέδια και τις προοπτικές τους. Η πρώτη παρουσίαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2003.

Τις παρουσιάσεις μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο οι ιδιώτες και θεσμικοί επενδυτές όσο και στελέχη του ευρύτερου χώρου της κεφαλαιαγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι εισηγμένες εταιρίες μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Λουκά Κοτρόζο (εκ μέρους του H.I.R.I.), στο τηλέφωνο 210 33 66 914 - 3 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και οι επενδυτές με το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χ.Α. στα τηλέφωνα 210 33 66 222 και 210 33 66 209 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα