Εύφημος μνεία Μ. Βαρβιτσιώτη στη Μονάδα Υποβρύχων Αποστολών του Λιμενικού

Ανακοίνωσε τη μετεγκατάστασή της στον Σκαραμαγκά
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 18:04
UPD:18:17
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου (φωτογραφία αρχείου) γνωστοποίησε την πρόθεσή της κυβέρνησης για μετεγκατάσταση της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών στον Σκαραμαγκά από τον Άγιο Κοσμά που στεγάζεται σήμερα.

Επίσκεψη στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ (ΜΥΑ) πραγματοποιήσει ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο και τον Αρχηγό του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Μπαντιά.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να αποδώσει ο κ. Βαρβιτσιώτης εύφημο μνεία στα επίλεκτα στελέχη της ΜΥΑ για την ουσιαστική και καταλυτική συνδρομή τους, κατά την επιχείρηση για τον εντοπισμό των σεσημασμένων κακοποιών, οι οποίοι είχαν αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων. 

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, αφού συζήτησε με τα στελέχη και το διοικητή της ΜΥΑ, γνωστοποίησε, μαζί με τον κ. Μπαλτάκο, την πρόθεσή της κυβέρνησης για μετεγκατάσταση της Μονάδας στον Σκαραμαγκά από τον Άγιο Κοσμά που στεγάζεται σήμερα, με έξοδα που πρόκειται να καταβάλει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΥΠΕΔ).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα