Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το Συνεδριακό της Αθήνας από 18 κοινοπραξίες

Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2001 16:37

Δεκαοχτώ κοινοπραξίες, ομίλοι και επιχειρηματίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την κατασκευή και εκμετάλλευση του συνεδριακού κέντρου της Αθήνας, το οποίο πρόκειται να ανεγερθεί στο κτιριακό συγκρότημα του Ανατολικού Αεροδρομίου του Ελληνικού.

Ηδη, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΕΟΤ, η επιτροπή που έχει συσταθεί με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Χριστοδουλάκη, αξιολογεί τις σχετικές προτάσεις που έχουν υποβληθεί στον οργανισμό και στη συνέχεια θα εισηγηθεί στον υπουργό Ανάπτυξης τον τύπο της προτεινόμενης διαγωνιστικής διαδικασίας.

Στη συνέχεια η επιτροπή θα εποπτεύσει την εκπόνηση των αναγκαίων προκηρύξεων και του συνοδευτικού υλικού, ώστε να ξεκινήσει η τελική φάση του διαγωνισμού. Στην διαδικασία του διαγωνισμού μπορούν να λάβουν μέρος και άλλες εταιρείες ή κοινοπραξίες, πέραν εκείνων που εκδήλωσαν σε πρώτη φάση, επενδυτικό ενδιαφέρον.

Μεταξύ των 18 εταιριών και κοινοπραξιών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, περιλαμβάνονται οι ΔΕΘ ΑΕ, Lamda Development-ΓΕΚ-Τέρνα, Τεχνική Ολυμπιακή-Μοχλός-Πόρτο Καρράς ΑΕ, Ομιλοι επιχειρήσεων Μαμιδάκη-Θεοχαράκη, Διεκάτ-PGI Hellas-Αγιοστρατίτης, J & P Development-Αβαξ-ΕΤΕΘ, ΑΕΓΕΚ-Βιοτέρ-Εκτέρ-Χαραγκιώνης, Aττικάτ-Αγροτική Τράπεζα-ΗΑΤΤΑ-Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων, Τεγέα ΑΤΕ-Ελληνοβαλκανική-Γαντζούλας-McDonald's Hellas, Top Plan-BIDC-Μηχανική, Σαραντόπουλος-Αμφιτρύων-Μανιατέας, Everest, RTKL UK Ltd, WS Atkins International, London International Exhibition Center κ.α.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα