ΕΛΓΑ : Αποζημιώσεις στους πληγέντες αγρότες

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2003 11:33

Αποζημιώσεις ύψους 8.377.681 ευρώ, θα καταβάλλει ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου στις οικογένειες των αγροτών, των οποίων επλήγη η φυτική παραγωγή, κυρίως κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2002.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, οι αποζημιώσεις αυτές, για ζημίες που προξενήθηκαν από αίτια που καλύτπει ο ΕΛΓΑ, αφορούν τους νομούς : Αρτας, Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Εβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθείας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καστοριάς, Κερκύρας, Κεφαλληνίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λαρίσης, Λέσβου, Λευκάδος, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πειραιώς, Πέλλης, Πιερίας, Πρεβέζης, Ροδόπης, Σερρών, Φθιώτιδος, Φλωρίνης, Χαλκιδικής και Χίου.

Τα ποσά που δικαιούνται οι αγρότες, θα απασταλούν μέσω της Αγροτικής Τράπεας και των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Αναλυτικότερα στοιχεία για τα δημοτικά διαμερίσματα των οποίων οι παραγωγοί αποζημιώνονται, υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ στο Διαδίκτυο, στη διεύθυνση : www.elga.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα