Στην Intralot η μηχανογράφηση των τυχερών παιχνιδιών της ΠΓΔΜ

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2003 12:17
UPD:12:25

Την προμήθεια, εγκατάσταση, υποστήριξη και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου on-line συστήματος για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών του Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών της ΠΓΔΜ «Lotarija na Makedonija» ανέλαβε η Intralot.

Η σύμβαση με τη «Lotarija na Makedonija» είναι εξαετούς διάρκειας και η Intralot θα εγκαταστήσει νέα τερματικά συνδεδεμένα on-line σε όλα τα πρακτορεία του Οργανισμού, αλλά και σε νέα σημεία πώλησης. Ο Οργανισμός διαχειρίζεται τα παιχνίδια: Λόττο, Στοίχημα, Μπίνγκο, Ξυστό, και παιχνίδια σε μηχανήματα με οθόνη.

Η έναρξη λειτουργίας του συστήματος θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη του 2003 και η αμοιβή της εταιρείας είναι με ποσοστό επί του τζίρου των διενεργούμενων παιχνιδιών.

Παράλληλα, με τη χρήση των τεχνολογικών συστημάτων της Intralot μέσω κλασικών δικτύων διανομής, υπάρχουν προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας με τον Οργανισμό σε νέα μέσα, καθώς και σε άλλου τύπου παιχνίδια, όπως η οργάνωση και λειτουργία του βιντεολόττο.

Η αγορά τυχερών παιχνιδιών της ΠΓΔΜ, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Intralot, είναι ταχέως αναπτυσσόμενη, δεδομένου ότι η χώρα ξεπερνά τις πρόσφατες δυσκολίες και αναμένεται ότι με τα νέα παιχνίδια θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ ετησίως.

Στην ανακοίνωση της εισηγμένης τονίζεται επίσης ότι με τον εκσυγχρονισμό της, η «Lotarija na Makedonija» μπορεί να συμμετάσχει πλέον σε διαβαλκανική διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών, κάτι που θα αποφέρει επιπλέον αύξηση των εσόδων της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα