Rainbow - Αναδιοργάνωση δικτύου μεταπωλητών Apple

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2001 20:12

Την αναδιοργάνωση μέρους του δικτύου των μεταπωλητών της, που αφορά τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές υπολογιστών Apple στην Eλλάδα, ανακοίνωσε η Rainbow Computer AE.

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, δεδομένου ότι οι οικονομικοί στόχοι των μέχρι σήμερα υπογεγραμμένων συμβάσεων είχαν τοποθετηθεί με βάση τις δυνατότητες της αγοράς πληροφορικής κατά το έτος 1996, κρίνεται σκόπιμο να αναθεωρηθεί το ύψος των συμβάσεων. Ετσι, θα υπογραφούν νέες συμβάσεις μέχρι 31 Iανουαρίου 2002, τόσο με παλαιούς συνεργάτες, όσο και με άλλες εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Κατά τη σημερινή εξάλλου τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας αποφασίστηκε η διανομή μερίσματος στους μετόχους για τη χρήση που έληξε στις 30/06/2001 30 δρχ. ανά μετοχή (0,088 ευρώ). Παράλληλα, εγκρίθηκαν ο ισολογισμός και οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 8.343.750 δρχ. με την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 4,45 δρχ. με κεφαλαιοποίηση έκτακτων αποθεματικών και την μετατροπή του μετοχικού κεφαλαίου σε ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα