Ικανοποίηση ΕΣΕΕ για τις αλλαγές στο ν/σ για τις Κυριακές

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 16:04
UPD:16:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖ

«Από εδώ και στο εξής ο εμπορικός κόσμος θα μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση με τους αντιπεριφερειάρχες όλης της χώρας. Κάθε τοπική κοινωνία και κάθε τοπικός εμπορικός σύλλογος με τον αντιπεριφερειάρχη του, θα έχει τη δυνατότητα να δώσει απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια διεύρυνσης του ωραρίου, χωρίς να δημιουργείται αδικία και αναστάτωση στην αγορά», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης.

Την ικανοποίησή του για τις τροποποιήσεις της διάταξης αναφορικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης.

Όπως αναφέρει, η λειτουργία των καταστημάτων θα περιορίζεται στη μνημονιακή υποχρέωση των επτά συγκεκριμένων Κυριακών και οποιοδήποτε αίτημα για περαιτέρω διεύρυνση του ωραρίου θα αποφασίζεται υποχρεωτικά εντός τριών μηνών από τον αντιπεριφερειάρχη.

«Από εδώ και στο εξής», προσθέτει, «ο εμπορικός κόσμος θα μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση με τους αντιπεριφερειάρχες όλης της χώρας. Κάθε τοπική κοινωνία και κάθε τοπικός εμπορικός σύλλογος με τον αντιπεριφερειάρχη του, θα έχει τη δυνατότητα να δώσει απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια διεύρυνσης του ωραρίου, χωρίς να δημιουργείται αδικία και αναστάτωση στην αγορά».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα