Intralot: Νέα παράταση για τις ομολογίες

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 10:35
UPD:10:37

Την περαιτέρω παράταση της Προθεσμίας Λήξης και της Ημερομηνίας Καταβολής της προαιρετικής πρότασης προς τους κατόχους των υφιστάμενων Εγγυημένων Ανταλλάξιμων Πιστωτικών Τίτλων (Guaranteed Exchangeable Notes), συνολικής ονομαστικής αξίας 200 εκατ. ευρώ (με ετήσιο επιτόκιο 2,25%), λήξεως το 2013, ανακοίνωσε η Intralot Luxembourg S.A.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποφάσισε να παρατείνει περαιτέρω την Προθεσμία Λήξης μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013 και την αναμενόμενη Ημερομηνία Καταβολής την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί περίπου στις 12μ (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013, ή το συντομότερο δυνατό αμέσως μετά.

Σημειώνεται ότι τον προηγούμενο μήνα η Intralot Α.Ε. - Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα και Υπηρεσίες Τυχερών Παιχνιδιών (Μητρική Εταιρεία) αποφάσισε να μην προχωρήσει η Intralot Finance Luxembourg S.A. στην προσφορά τίτλων υψηλής απόδοσης (high yield offering) λόγω αστάθειας της αγοράς.

Όπως αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση, η Μητρική Εταιρεία θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες να μελετά τις συνθήκες της αγοράς ενόψει της εισόδου στην αγορά την κατάλληλη στιγμή.


 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα