Προμότα Ελλάς: Επενδυτικά σχέδια της θυγατρικής στη Βουλγαρία

Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2003 16:27

Συνάντηση με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη της βουλγαρικής κυβέρνησης πραγματοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης Προμότα Ελλάς, Μιχάλης Δραμυτινός, προκειμένου να εξασφαλίσει την υποστήριξή τους για τα επενδυτικά σχέδια της θυγατρικής της στη Βουλγαρία.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη σχεδιαζόμενη από τη Promota Bulgaria EAD επένδυση στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου της Σόφιας σε ιδιόκτητη έκταση 120 στρεμμάτων. Στο χώρο αυτό η εταιρεία σκοπεύει να εγκαταστήσει κέντρο διανομής διαφημιστικών και προωθητικών δώρων που θα εξυπηρετεί κυρίως την ευρωπαϊκή αγορά, καθώς και μία εκτυπωτική μονάδα διαφημιστικών t-shirts.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η δυναμική της ευρωπαϊκής αγοράς αναφορικά με τα διαφημιστικά και τα προωθητικά δώρα υπολογίζεται σε 15 δισ. ευρώ ετησίως, ενώ η Promota Bulgaria θα διακινεί μία γκάμα 10.000 διαφορετικών ειδών σε 8.000 ευρωπαίους πελάτες.

Στην ίδια έκταση η Promota Bulgaria EAD θα δημιουργήσει το πρώτο εκτός ελληνικών συνόρων κατάστημα Bargain Stores, το οποίο θα έχει συνολική επιφάνεια 10.000 τ.μ. και πρόκειται να λειτουργήσει στο τέλος του τρέχοντος έτους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα