Μαρινόπουλος: Επεκτείνεται το δίκτυο καταστημάτων franchise

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 11:18

Έξι νέα καταστήματα franchise άνοιξε από τις αρχές του έτους η Μαρινόπουλος Α.Ε., επεκτείνοντας το δίκτυο δικαιόχρησης, το οποίο αποτελεί, σύμφωνα με την εταιρεία, βασικό πυλώνα της στρατηγικής της. Με τα νέα αυτά καταστήματα το δυναμικό της εταιρείας αυξήθηκε στα 298 σημεία franchise. 

Συγκεκριμένα, η Μαρινόπουλος Α.Ε. άνοιξε στην Αθήνα ένα κατάστημα (350 τμ) με την επωνυμία Carrefour Express, καθώς και ένα κατάστημα στη σκάλα Ποταμιάς στη Θάσο (500 τμ). Παράλληλα, λειτούργησαν τέσσερα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος στις Φέρες Έβρου (750 τμ), στην Αρτάκη Ευβοίας (400 τμ), στον πύργο Μονοφατσίου στο Ηράκλειο Κρήτης (400 τμ) και στην Αρκαδία (400 τμ).

«Συνολικά, στα συγκεκριμένα καταστήματα απασχολούνται 47 εργαζόμενοι, ενώ σημειώνεται ότι ακολουθούν ένα νέο άκρως ανταγωνιστικό μοντέλο franchise, παρέχοντας στους franchisees τη δυνατότητα να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, έχοντας την υποστήριξη του μεγαλύτερου δικτύου λιανικής της χώρας», επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
 

«Η αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία και το μέγεθος της αλυσίδας, την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη για τους franchisees. Πάγια δέσμευση της εταιρίας αποτελεί η στήριξη των δικαιοδόχων συνεργατών της, καθώς και η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου της», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε., Jerome Loubere. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα