MLS: Κυκλοφορεί το νέο κινητό τηλέφωνο MLS iQTalk King

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 11:04
UPD:11:04

Την κυκλοφορία του νέου κινητού της τηλεφώνου MLS iQTalk King, το οποίο συμπεριλαμβάνει την καινοτόμα λειτουργία Talk&Post for Facebook, ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, «για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα ο κάτοχος του MLS iQTalk King μπορεί να κάνει post στο Facebook μόνο με τη φωνή του. Απλά λέει το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall του. Επιπλέον το ειδικό πλήκτρο Talk&Post στο MLS Keyboard, του επιτρέπει να σχολιάζει (comment) και να στέλνει μήνυμα (chat), με τη φωνή του».

Το νέο κινητό της εταιρείας, το οποίο διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα, διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 4, διπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη υψηλής ευκρίνειας 4,0’’ IPS LCD, υποστήριξη High Definition Video, φωτογραφίες 8MP με φλας, δεύτερη μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις και εσωτερική μνήμη 4GB. Επιπλέον, ενσωματώνει τον μοναδικό πλοηγό με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου συνολικής αξίας 89 ευρώ. Συνοδεύεται από καλώδιο MicroUSB και φορτιστή σπιτιού.

Το MLS iQTalk King διατίθεται από σήμερα στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της COSMOTE. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του MLS iQTalk King είναι 249 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα