Λουρόπουλος: «Επιχειρηματικοί ανταγωνισμοί» πίσω από τα δημοσιεύματα για ΟΠΑΠ

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 16:33
UPD:16:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Οι αναφορές του άρθρου των Financial Times, στις οποίες εμπλέκεται το όνομά μου αφορούν επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς», δήλωσε ο κ. Λουρόπουλος (φωτογραφία αρχείου).

Σε επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς απέδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Κωνσταντίνος Λουρόπουλος δημοσιεύματα στο Τύπο περί πιέσεων της Εmma Delta, του πλειοδότη στο διαγωνισμό για την πώληση του 33% της εταιρείας, για ακύρωση στοιχείων της συμφωνίας (τεχνολογικό πάροχο και σύμβαση λαχείων).

«Οι αναφορές του άρθρου των Financial Times, στις οποίες εμπλέκεται το όνομά μου αφορούν επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς», δήλωσε ο κ. Λουρόπουλος.

Την ίδια ώρα πάντως, η Η Εmma Delta δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει και επενδύσει στον ΟΠΑΠ, ξεκαθαρίζοντας πως σε αντίθεση με τα παραπλανητικά -όπως τα χαρακτηρίζει- δημοσιεύματα και φημολογίες δεν επιθυμεί με κανένα τρόπο να παρέμβει στις υπάρχουσες ή επικείμενες νόμιμες συμφωνίες του ΟΠΑΠ.

Μοναδική της ανησυχία, τονίζει, είναι να διασφαλίσει πως το νομικό πλαίσιο που διέπει τις συμφωνίες του ΟΠΑΠ, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων εταιρικής διακυβέρνησης, γίνεται πλήρως σεβαστό και τηρείται από όλα τα μέρη. 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα