ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝ/ΓΙΕΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 10:49

Αποφάσεις Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 28.06.2013.

 

Η ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ (ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ.: 121826860000 - ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 17099/06/Β/88/29) ανακοινώνει ότι σήμερα, ημέρα Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2013, και ώρα 09:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, στα γραφεία της Εταιρείας, στο Ελληνικό Αττικής (Αφροδίτης 24 και Ριζούντος).

 

Στην Γενική Συνέλευση παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου πέντε (5) μέτοχοι εκπροσωπούντες 5.829.477 κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι το 51,89 % επί συνόλου 11.233.200 κοινών ονομαστικών μετοχών.

 

Η Γενική Συνέλευση κατόπιν σχετικής συζητήσεως έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις, όλες κατά παμψηφία (100%) του ως άνω εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου.

 

Στο πρώτο (1ο) θέμα της Ημερησίας Διατάξεως η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την Ετήσια Οικονομική Έκθεση της εταιρικής χρήσης 01/01/2012 - 31/12/2012, στην οποία περιλαμβάνονται οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρικής Χρήσης 01/01/2012 - 31/12/2012 μετά των σχετικών Εκθέσεων και Δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών, όπως αυτά προτάθηκαν προς έγκριση.

 

Στο δεύτερο (2ο) θέμα της Ημερησίας Διατάξεως η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 01/01/2012 - 31/12/2012.

 

Στο τρίτο (3ο) θέμα της Ημερησίας Διατάξεως η Γενική Συνέλευση απήλλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και τα πεπραγμένα (διαχείριση) της εταιρικής χρήσης 01/01/2012 - 31/12/2012.

 

Στο τέταρτο (4ο) θέμα της Ημερησίας Διατάξεως, η Γενική Συνέλευση, ενέκρινε την καταβληθείσα κατά την ελεγχόμενη χρήση αμοιβή του Μέλους του Δ.Σ. και Δ/νοντος Συμβούλου κ. Δ. Πολιτοπούλου, καθώς και του μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ κ. Λ. Ε. Αλβέρτη και εν συνεχεία προέβη σε προέγκριση της αμοιβής του Δ/νοντος Συμβούλου, για την επόμενη εταιρική χρήση 2013 (01/01/2013 - 31/12/2013).

 

Στο πέμπτο (5ο) θέμα της Ημερησίας Διατάξεως, η Γενική Συνέλευση εξέλεξε τους Ελεγκτές της επομένης εταιρικής χρήσης 2013 (01/01/2013 - 31/12/2013), οι οποίοι θα διενεργήσουν και τον φορολογικό έλεγχο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 82 παρ. 5 του Νόμου 2238/94 (Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος), ως εξής: Τακτικός Ελεγκτής ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής κ. Γεράσιμος Ζαφειράτος (ΑΜ ΣΟΕΛ 20901) και Αναπληρωματικός Ελεγκτής ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής κ. Νικόλαος Μουστάκης (ΑΜ ΕΛΤΕ 1535) της ελεγκτικής εταιρείας ΕΥΘΥΝΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΕ και ορίσθηκε η αμοιβή των ως άνω Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον εν λόγω έλεγχο.

 

Στο έκτο (6ο) θέμα της Ημερησίας Διατάξεως, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τους, δυνάμει της με ημερομηνία 21ης Μαΐου 2013 ομόφωνης Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, εκλεγέντες ως νέα μέλη αυτού κ.κ. Ευάγγελο Νίνο του Νικολάου και Αντώνιο Καράλη του Πέτρου, αμφότερους υπό την ιδιότητα του μη Εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση των αποχωρησάντων κ.κ Μιχαήλ Κεφαλογιάννη, Αντιπροέδρου & μη Εκτελεστικού Μέλους και Λαυρεντίου Ελευθερίου Αλβέρτη, μη εκτελεστικού Μέλους, αντιστοίχως, με θητεία έως την 29-06-2017.

 

Στο έβδομο (7ο) θέμα της Ημερησίας Διατάξεως , η Γενική Συνέλευση προέβη στη χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 23 του κ.ν. 2190/20, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και στα στελέχη των Διευθύνσεων της Εταιρείας, προκειμένου να μετέχουν με οποιαδήποτε ιδιότητα σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην Διεύθυνση εταιρειών συνδεδεμένων με την Εταιρεία, κατά την έννοια του άρθρου 42ε, παράγραφος 5 του κ.ν. 2190/1920.

 

Στοόγδοο (8ο) θέμα της Ημερησίας Διατάξεως, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 2 περί σκοπού του Καταστατικού της Εταιρείας, έτσι ώστε, προστιθεμένων δύο (2) νέων παραγράφων, ήτοι των υπ’ αριθμούς 4 και 5 παραγράφων ως κατωτέρω, το άρθρο 2 περί σκοπού του Καταστατικού της Εταιρείας θα έχει ως εξής:

 

«Άρθρο 2

Η Εταιρεία έχει ως σκοπό:

1. Την εμπορία, αντιπροσώπευση, διανομή, κατασκευή και τεχνική υποστήριξη παντός είδους Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, συμπεριλαμβανομένων συσκευών αυτοματισμού γραφείου, συσκευών ήχου και εικόνας, συσκευών τηλεπικοινωνιών και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού συμβατικών και ασυρματικών τεχνολογιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών (Computers) ή τμημάτων αυτών, καθώς και περιφερειακών συστημάτων, εξαρτημάτων και ανταλλακτικών όλων των παραπάνω προϊόντων. 

2. Τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την εφαρμογή, αντιπροσώπευση και εμπορία προγραμμάτων λογισμικού (Software), την αντιπροσώπευση ημεδαπών και αλλοδαπών νομικών προσώπων που ασχολούνται με προγράμματα λογισμικού, την εκπαίδευση εις την χρήση, ανάπτυξη και εφαρμογή σε τέτοια προγράμματα, την παροχή συμβουλών σε θέματα μηχανοργάνωσης, οργάνωσης, εκπαίδευσης, διαχείρισης, επενδύσεως σε εμπορικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις, μεταφορά τεχνογνωσίας και τεχνολογίας.

3. Την ανάπτυξη, εγκατάσταση / εφαρμογή / προσαρμογή, χρήση και παροχή τεχνικής υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής και κάθε είδους ηλεκτρονικών / ηλεκτρομηχανολογικών μέσων, καθώς και λογισμικού μεταφοράς / διαχείρισης δεδομένων, στον τομέα του αυτοματισμού και της τηλεμετρίας.

4. Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την εκπόνηση (ανάλυση, σχεδίαση ανάπτυξη, παραμετροποίηση) μελετών, την εφαρμογή πρωτοκόλλων / στερεοτύπων αποτίμησης, την ανάλυση κινδύνων και τη διενέργεια μετρήσεων – καταγραφής παραμέτρων στον τομέα της ασφαλείας εν γένει (όπως φυσική ασφάλεια, πυρασφάλεια, σχέδια εκκένωσης, ασφάλεια ηλεκτρονικών – πληροφοριακών συστημάτων κ.λπ.).

5. Την συμμετοχή σε επιχείρηση οποιουδήποτε εταιρικού τύπου, η οποία θα παρέχει στο κοινό συνδρομητικές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές υπηρεσίες καθώς και την εμπορία και την καθ’ οιονδήποτε τρόπο διαμεσολάβηση στην παροχή των υπηρεσιών αυτών. 

6. Την έκδοση και εμπορία περιοδικών ή εντύπων που έχουν σχέση με προγράμματα λογισμικών. 

7. Για την επίτευξη του σκοπού της η εταιρεία μπορεί:

α. Να συμμετέχει σε οποιαδήποτε επιχείρηση με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό οποιουδήποτε εταιρικού τύπου. 

β. Να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο με οποιοδήποτε τρόπο. 

γ. Να ιδρύει υποκαταστήματα ή πρακτορεία ή γραφεία  οπουδήποτε. 

δ. Να αντιπροσωπεύει οποιαδήποτε επιχείρηση ημεδαπή ή αλλοδαπή με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό.» 

 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΕΤ



Σχολιασμένα