Audiovisual: Προς ΑΜΚ έως 20,17 εκατ. ευρώ

Έκτακτη Γ.Σ. στις 26 Ιουλίου
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 09:47
UPD:09:47

Απόφαση σχετικά με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως του ποσού των 20,17 εκατ. ευρώ θα κληθούν να λάβουν οι μέτοχοι της εταιρείας «Επιχειρήσεις Ήχου και Εικόνας Α.Ε.» (Audiovisual) κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου 2013.

Ειδικότερα, μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι η ΑΜΚ της εταιρείας μέσω της έκδοσης προνομιούχων μετοχών άνευ ψήφου (ΠΑΨ), μέχρι του συνολικού ποσού των 20.173.004,60 ευρώ, οι οποίες δεν θα εισαχθούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Οι όροι της προτεινόμενης ΑΜΚ έχουν ως εξής:

‐ Ορισμός της τιμής έκδοσης εκάστης εκ των νέων ΠΑΨ στο ποσό των 0,70 ευρώ ανά μετοχή.

‐ Ορισμός του προνομίου των ΠΑΨ έναντι των κοινών μετοχών, μόνο ως προς την προνομιακή απόδοση του καταβληθέντος από τους κατόχους των προνομιούχων μετοχών κεφαλαίου από το προϊόν της εκκαθάρισης της εταιρικής περιουσίας, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής τούτων στα υπέρ το άρτιο ποσά που τυχόν καταβληθούν.

‐ Παροχή στους κατόχους των ΠΑΨ του δικαιώματος μετατροπής αυτών σε κοινές μετά ψήφου μετοχές, οποτεδήποτε εντός του χρονικού διαστήματος πέντε ετών από την έκδοσης τους και με σχέση μετατροπής 1:1.

‐ Υποχρεωτική μετατροπή των ΠΑΨ σε κοινές μετά ψήφου μετοχές στο τέλος της πενταετίας από την έκδοση τους.

‐ Διάθεση των ΠΑΨ με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, ως ακολούθως:

α) για ποσό 7.529.930,10 ευρώ υπέρ του μετόχου της Stoneman
Holdings Ltd, με εισφορά σε είδος και συγκεκριμένα με κεφαλαιοποίηση υφιστάμενων ταμειακών διευκολύνσεων που έχει ήδη καταβάλει η τελευταία προς την εταιρεία,

β) για ποσό 3.643.074,40 ευρώ υπέρ της Doson Investments Company με εισφορά σε είδος και συγκεκριμένα με κεφαλαιοποίηση προκαταβολών από την τελευταία προς την εταιρεία για αγορά δικαιωμάτων ταινιών,

γ) για το ποσό των 9.000.000,10 ευρώ υπέρ της Doson Investments
Company με καταβολή μετρητών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΒΕ



Σχολιασμένα