Vodafone-Wind: Συμφωνία για μερική κοινή χρήση δικτύων

Συνάντηση των επικεφαλής των εταιρειών με τον Πρωθυπουργό
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 13:32
UPD:14:04
EPA / ΑΠΕ-ΜΠΕ/ANDY RAIN, ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ Γ.

Τη σύναψη συμφωνίας για μερική κοινή χρήση των δικτύων τους ανακοίνωσαν οι επικεφαλής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Vodafone και Wind, οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα σχέδιά τους.

«Αποτελεί σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης για την ελληνική οικονομία», δήλωσαν οι κ. Ν. Ζαρκαλής και Γλ. Περσιάνης, εκτιμώντας ότι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια η επένδυση αυτή θα δημιουργήσει πάνω από 650 νέες θέσεις εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία έχει 15ετή διάρκεια. Η Vodafone θα συνεχίσει να λειτουργεί κατ' αποκλειστικότητα το δίκτυο της 4G στην Ελλάδα

«Σήμερα είχαμε ένα καλό νέο. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε και άλλα καλά νέα και από άλλους συγγενείς ή άλλους χώρους», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, που ήταν παρών στη συνάντηση, όπως και ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης.

Σημείωσε, επίσης, ότι αν επιμείνουμε στον δρόμο της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας, μπορούμε να μπούμε στη φάση της συγκομιδής και πως οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο.

«Η σημερινή συμφωνία αποτελεί παράδειγμα και για άλλες επενδύσεις, το επόμενο διάστημα», ανέφερε από την πλευρά του ο Ν. Μηταράκης.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα