Intralot: Παράταση έως 26/6 για επαναγορά τίτλων

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 11:42
UPD:11:43

Την παράταση της πρότασης επαναγοράς τίτλων συνολικής αξίας 200 εκατ. ευρώ μέχρι τις 26 Ιουνίου ανακοίνωσε η Intralot Luxembourg S.A.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε την παράταση της Προθεσμίας Λήξης και της Ημερομηνίας Καταβολής της προαιρετικής προτάσεως προς τους κατόχους των υφιστάμενων Εγγυημένων Ανταλλάξιμων Πιστωτικών Τίτλων (Guaranteed Exchangeable Notes) συνολικής ονομαστικής αξίας 200 εκατ. ευρώ (με ετήσιο επιτόκιο 2,25%), λήξεως το 2013, για αγορά του συνόλου ή μέρους των Τίτλων από τον Προτείνοντα με καταβολή τοις μετρητοίς (η Πρόταση).

Η εταιρεία αποφάσισε να παρατείνει την Προθεσμία Λήξης μέχρι την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013, και την αναμενόμενη Ημερομηνία Καταβολής μέχρι την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις ή περίπου στις 12μ.μ (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013, ή το συντομότερο δυνατό αμέσως μετά.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως την προηγούμενη εβδομάδα η Intralot Α.Ε. (μητρική εταιρεία) αποφάσισε να μην προχωρήσει η Intralot Finance Luxembourg S.A. στην προσφορά τίτλων υψηλής απόδοσης [high yield offering] λόγω αστάθειας της αγοράς. «Η Μητρική Εταιρεία θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες να μελετά τις συνθήκες της αγοράς ενόψει της εισόδου στην αγορά την κατάλληλη στιγμή», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα