SMA: Μονάδα παραγωγής μετατροπέων στη Ν. Αφρική

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 13:36
UPD:13:50
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Η SMA θα πληροί τις απαιτήσεις τοπικού περιεχομένου και θα διαθέτει εγκαίρως, την απαιτούμενη δυνατότητα παραγωγής ώστε να ανταποκριθεί στην αναμενόμενη ανάπτυξη της αγοράς.

Επέκταση της παρουσίας της στη Νότια Αφρική σχεδιάζει η SMA Solar Technology, η οποία ανακοίνωσε πως, πέρα από την επέκταση της υπάρχουσας δομής πωλήσεων και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, θα προχωρήσει στη δημιουργία μονάδας παραγωγής κεντρικών μετατροπέων Sunny Central στη χώρα.

Έτσι, η SMA θα πληροί τις απαιτήσεις τοπικού περιεχομένου και θα διαθέτει εγκαίρως, την απαιτούμενη δυνατότητα παραγωγής ώστε να ανταποκριθεί στην αναμενόμενη ανάπτυξη της αγοράς.

Οι προετοιμασίες για τη μονάδα έχουν ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με την εταιρεία, η διαδικασία κατασκευής θα είναι τόσο ευέλικτη όσο και στα ήδη υπάρχοντα σημεία παραγωγής μετατροπέων SMA στη Γερμανία και στη Βόρειο Αμερική. Έτσι, η εταιρεία θα μπορεί να ανταποκρίνεται άμεσα, κάθε στιγμή στις μεταβολές της ζήτησης.

«Η Νότια Αφρική έχει στρατηγική σημασία για την SMA. Η χώρα παρουσιάζει οικονομική ανάπτυξη με ανάλογα αυξανόμενες ενεργειακές απαιτήσεις. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελούν εδώ, ήδη, μια οικονομικά ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλους τρόπους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του δ.σ. της SMA, Pierre-Pascal Urbon.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα