ΑΕΓΕΚ Α.Ε. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 11:58

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΕΓΕΚ

(σύμφωνα με το άρθρο 19§2 του ν.3556/2007)


Η εταιρία ΑΕΓΕΚ, κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 19 παρ. 2 του ν. 3556/2007,  εν όψει συγκλήσεως γενικής συνελεύσεως στα θέματα ημερήσιας διάταξης της οποίας περιλαμβάνεται και τροποποίηση άρθρου του καταστατικού, ανακοινώνει το σχέδιο της προτεινόμενης τροποποίησης: 

 

Κεφάλαιο καταστατικού : ΣYΣTAΣH, ΕΠΩΝΥΜΙΑ, EΔPA, ΔΙΑΡΚΕΙΑ KAI ΣKOΠOΣ

 

ΑΡΘΡΟ 3 (Έδρα της εταιρίας)

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 28ης Ιουνίου 2013, θα προταθεί η μεταφορά της έδρας της εταιρίας σε νέα γραφεία στο δήμο Κηφισιάς σε κτίριο Εκσυγχρονισμένης Τεχνολογίας, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Καβαλιεράτου Τάκη αρ. 7 στην περιοχή ΒΙΟΠΑ - ΒΙΠΑ του Δήμου Κηφισιάς, και για το λόγο αυτό απαιτείται και τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού αυτής. 

Το άρθρο 3 περί της έδρας της εταιρίας θα διαμορφωθεί ανάλογα προς την απόφαση την οποία θα λάβει η συγκαλούμενη Γενική Συνέλευση.

Εφόσον γίνει αποδεκτή από τη Συνέλευση των μετόχων η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου, το άρθρο 3 του καταστατικού θα τροποποιηθεί ως ακολούθως :

 

 «Άρθρο 3

1.-        Έδρα της εταιρίας ορίζεται ο Δήμος Κηφισιάς Αττικής, και ειδικότερα τα γραφεία της εταιρίας επί της οδού Καβαλιεράτου Τάκη αρ. 7. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μπορεί η εταιρία να ιδρύει υποκαταστήματα και σ’ άλλες πόλεις του εσωτερικού ή εξωτερικού. Η ίδια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα καθορίζει τους όρους λειτουργίας, τη φύση και την έκταση των εργασιών των υποκαταστημάτων.

2.-        Η εταιρία ενάγεται στην έδρα της για κάθε διαφορά, εκτός αν ο νόμος ορίζει διαφορετικά.»

 

Μαρούσι, 07.06.2013



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΕΓΕΚ



Σχολιασμένα