Μικρές διακυμάνσεις στο Χ.Α.

Σε στενό εύρος τιμών κινείται ο Γ.Δ.
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 11:09
UPD:11:12

Μικρές διακυμάνσεις καταγράφονται στο Χ.Α., καθώς οι επενδυτές δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τοποθετηθούν μεσοπρόθεσμα πριν ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

«Ο γενικός δείκτης μάλλον θα κινείται εντός ενός πολύ μικρού εύρους με σημείο στήριξης της 964 μονάδες και σημείο αντίστασης τις 998», σχολίασε η Πειραιώς Χρηματιστηριακή.

Λίγο μετά τις 11:00, ο γενικός δείκτης τιμών υποχωρεί κατά 0,25% στις 974,46 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται σε 4,51 εκατομμύρια ευρώ.

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται οι περισσότεροι επιμέρους κλαδικοί δείκτες, με τις ισχυρότερες πιέσεις να καταγράφονται στους κλάδους Εμπορίου (-2,4%) και Ακίνητης Περιουσίας (-1,5%).

Στον FTSE25, τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές των ΚΑΕ (-2,4%), Εθνική Τράπεζα (-2%) και Μέτκα (-2%). Στον αντίποδα, κέρδη 3% καταγράφει η μετοχή της Frigoglass.

Σημειώνεται ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης του δικαιώματος της Εθνικής στην αύξηση κεφαλαίου, η οποία ολοκληρώνεται στις 13 Ιουνίου.

Στις 25 Ιουνίου ολοκληρώνεται και η αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς. Από την Τετάρτη, η μετοχή της δεν διαπραγματεύεται προσωρινά μέχρι την ολοκλήρωση του reverse split.  



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα