Μέρισμα 0,32 ευρώ από την Πειραιώς Leasing

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2003 10:56

TΗΝ ΕΤΗΣΙΑ γενική συνέλευση των μετόχων της πραγματοποίησε χθες η εισηγμένη στο Χ.Α. εταιρεία χρηματοδοτικών μισθώσεων Πειραιώς Leasing, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 2002 της Πειραιώς Leasing, ενώ παράλληλα απήλλαξε τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου και των ορκωτών της ελεγκτών - λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα τους στην περασμένη χρήση.

Μεταξύ άλλων, οι μέτοχοι της Πειραιώς Leasing ενέκριναν τη διανομή κερδών στο προσωπικό, όπως και τη διανομή μερίσματος 0,32 ευρώ ανά μετοχή (αθροιστικά 5,92 εκατ. ευρώ), το οποίο είναι αυξημένο κατά 146% σε σύγκριση με το μέρισμα για τη χρήση 2001.

Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στην εγχώρια κεφαλαιαγορά χωρίς το δικαίωμα στην είσπραξη μερίσματος, του οποίου η διανομή εκτιμάται ότι θα διαρκέσει συνολικά δύο μήνες. Οι δικαιούχοι μέτοχοι θα το εισπράξουν μέσω της λήψης δίγραμμης επιταγής στο όνομά τους.

Η γενική συνέλευση της Πειραιώς Leasing εξέλεξε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας το Γεώργιο Σούλη, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Αθανασίου Κουτσόπουλου, ενώ καθόρισε τις αρμοδιότητες του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας σύμφωνα με το Ν.3016/2002 και ξεχώρισε τα μέλη του σε εκτελεστικά, μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα