Σε διεθνή υπουργική διάσκεψη στο Όσλο ο Κ. Μουσουρούλης

Στο πλαίσιο του διεθνούς ναυτιλιακού συνεδρίου «Nor-Shipping Conference»
Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 10:17
UPD:10:29
EUROKINISSI

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης κλήθηκε και θα συμμετάσχει σε διεθνή υπουργική διάσκεψη που θα ξεκινήσει την Τετάρτη στο Όσλο και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του διεθνούς ναυτιλιακού συνεδρίου «Nor-Shipping Conference».

Στη Νορβηγία θα μεταβεί ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνή υπουργική διάσκεψη που θα ξεκινήσει την Τετάρτη στο Όσλο και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του διεθνούς ναυτιλιακού συνεδρίου «Nor-Shipping Conference».

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου είναι ο μοναδικός από κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κλήθηκε και θα συμμετάσχει στην εν λόγω διάσκεψη.

YOUTUBE/AMNAWEBTV
Κ. Μουσουρούλης: Η ναυτιλία μοχλός ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας

Για τα προβλήματα της υδροδότησης στα άνυδρα νησιά , την ακτοπλοία και την ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας μίλησε στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ ΜΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης.

Επίσης ο κ. Μουσουρούλης θα συμμετάσχει στην κοινή Σύνοδο Υπουργών και του Διεθνούς Επιμελητηρίου Ναυτιλίας (ICS), ενώ θα έχει διμερή συνάντηση με το νορβηγό υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας, Τροντ Γκίσκε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα