Συμπόσιο E-Business & E-commerce στις 28 και 29 Μαρτίου

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2003 11:39

Η ΚΥΠΡΟΣ σε συνεργασία με την ΕΕ θα φιλοξενήσει στις 28 και 29 Μαρτίου συμπόσιο για το ηλεκτρονικό εμπόριο με τίτλο «E-Business/E-commerce 2003» που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία.

Το διήμερο αυτό συμπόσιο απευθύνεται κυρίως σε άτομα από τον εμπορικό, βιομηχανικό, οικονομικό και ακαδημαϊκό χώρο και στόχο έχει την εδραίωση ή την αύξηση της εμπλοκής τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τα κύρια θέματα που θα καλύψει το συμπόσιο θα είναι οι διαδικασίες, οι εφαρμοσμένες λύσεις, η ασφάλεια, το έγκλημα στο Διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές και το νομικό πλαίσιο.

Οι συμμετέχοντες στο συμπόσιο θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες από διακεκριμένους επιστήμονες και επαγγελματίες στο χώρο, όσον αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Κύπρο σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και τις οικονομικές και εμπορικές δυνατότητες που παρέχει ο τομέας αυτός.

Εναρκτήρια ομιλία στο συμπόσιο, που τέθηκε υπό την αιγίδα του υπουργού Οικονομικών, θα εκφωνήσει ο πρεσβευτής της ΕΕ στην Κύπρο Αντριαν Βαν ντερ Μιρ.

Το συμπόσιο τυγχάνει της οικονομικής στήριξης του 5ου Προγράμματος Πλαισίου της ΕΕ και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα