Συμφωνία Emirates Airline-Kuwait Airways

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2003 15:58

Η Emirates Airline, η διεθνής αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, προχώρησε σε συμφωνία με την Kuwait Airways, σύμφωνα με την οποία οι επιβάτες της τελευταίας θα μπορούν να ταξιδεύουν με την Emirates Airline, χωρίς να απαιτείται η επικύρωση των εισιτηρίων.

Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της αναστολής όλων των διεθνών πτήσεων της Kuwait Airways, με εξαίρεση τις πτήσεις προς το Ντουμπάι και το Κάιρο. Με την ισχύουσα συμφωνία, οι επιβάτες της Kuwait Airways με προορισμό τη Βηρυτό από τη Σιγκαπούρη μέσω Κουβέιτ μπορούν να ταξιδέψουν με την Emirates Airline, με δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Ντουμπάι-Βηρυτό, χωρίς περαιτέρω διαδικασίες.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών, ισχύει επίσημα από την Κυριακή 23 Μαρτίου 2003, χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί και η διάρκεια ισχύς της. Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, η Kuwait Airways θα μεταφέρει τους επιβάτες της στην Emirates Airline, όπου αυτό καθίσταται δυνατό.

Ο κ. Ghaith Al Ghaith, Commercial Operations Director της Emirates αναφέρει: «Λόγω της κρίσιμης περιόδου, η Emirates Airline θα προσφέρει κάθε βοήθεια στην Kuwait Airways καθώς και άριστες υπηρεσίες στους επιβάτες της.

Η Emirates Airline εκτελεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο) από την Αθήνα με προορισμό το Ντουμπάι, μέσω Λάρνακας, ενώ η πτήση της Παρασκευής λειτουργεί με τελικό προορισμό την Πέρθη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα