«Δείκτες βιώσιμης ανάπτυξης στη μεταλλευτική βιομηχανία»

Παρασκευή, 04 Απριλίου 2003 12:42

Διεθνές συνέδριο με θέμα: «Δείκτες βιώσιμης ανάπτυξης στη μεταλλευτική βιομηχανία» θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Μαΐου 2003 στο συνεδριακό κέντρο Μήλου-Γεώργιος Ηλιόπουλος, με τη συμμετοχή 65 ομιλητών από 27 χώρες και 60 οργανισμούς.

Πρόκειται για ένα συνέδριο της σειράς «Αποκαθιστώντας την ισορροπία στη φύση», στο πλαίσιο του θεσμού «Συναντήσεις της Μήλου». Στο συνέδριο θα αναπτυχθούν απόψεις για τη δημιουργία, παρακολούθηση και αποτίμηση δεικτών, οι οποίοι θα χρησιμοποιούνται σε όλα τα στάδια των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων με στόχο την ανάπτυξη της μεταλλευτικής βιομηχανίας με βάση τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Οργανωτές του συνεδρίου, το οποίο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του ΥΠΕΧΩΔΕ, είναι το Πολυτεχνείο της Virginia, το Πανεπιστήμιο του Aachen, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η διεθνής επιστημονική Ένωση Μεταλλειολόγων και Μεταλλουργών Μηχανικών (SME) και η εταιρεία AEE Aργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρείες Τιτάν Α.Ε., ΔΕΗ, Rio Tinto, ΑΕΕ Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης, Λάρκο Α.Ε. και το ΥΠΕΧΩΔΕ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα