Σεμινάριο «Candlesticks» από την Investor

Δευτέρα, 07 Απριλίου 2003 13:37

«Η μεθοδολογία των Candlesticks», είναι το θέμα σεμιναρίου που διοργανώνει η εξειδικευμένη στα σεμινάρια χρηματιστηρίου, εταιρεία Investor στις 11 και 12 Απριλίου.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι παγκοσμίως γνωστή πλέον η αποδοχή και η εφαρμογή των Candlesticks από τους δυτικούς τεχνικούς αναλυτές, που λόγω της απόδοσής τους, θεωρούνται απαραίτητο εργαλείο της τεχνικής ανάλυσης.

Τo μεγάλo πλεονεκτήμα των «Candlesticks» είναι ότι ανήκουν στην κατηγορία των leading indicators, δηλαδή στην κατηγορία δεικτών, που προβλέπουν τι πρόκειται να συμβεί και όχι στην κατηγορία των lagging indicators (RSI, Stochastics, MACD, κ.λ.π.), που καθυστερούν να δώσουν σήματα, με αποτέλεσμα οι πράξεις να καταλήγουν κάποιες φορές να είναι ζημιογόνες.

Με αυτό το πλεονέκτημα τα Candlesticks, αν συνδυαστούν με τα υπόλοιπα εργαλεία της Τεχνικής Ανάλυσης, μπορούν να δώσουν πολύ θετικά αποτελέσματα ακόμη και όταν το Χρηματιστήριο κινείται καθοδικά.

Στο σεμινάριο, αναπτύσσονται όλοι οι σχηματισμοί των Candlesticks καθώς και η ερμηνεία τους, η χρήση τους σε συνδυασμό με Κινητό Μέσο Ορο, με άλλους ταλαντωτές, γραμμές τάσης και γενικά αναπτύσσεται η όλη ιαπωνική φιλοσοφία, που παρέχει αξιοπιστία στις προβλέψεις ή στην παρακολούθηση των τιμών των μετοχών, ομολόγων, ή futures.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Investor (Στουρνάρη 53) ή στην ιστοσελίδα www.investor.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα