Vivodi Telecom: Μειώσεις τιμών

Δευτέρα, 07 Απριλίου 2003 14:24

Σε μειώσεις τιμών σε όλες τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, καθώς και στις υπηρεσίες μόνιμης πρόσβασης στο Internet μέσω DSL προχωράει από αυτή την εβδομάδα η Vivodi Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας Vivodi Business Voice, Vivodi Home, Vivodi Public, Vivodi Call Shop Voice, η εταιρεία προχώρησε σε εκπτώσεις για πολλούς δημοφιλείς προορισμούς.

Για παράδειγμα, η τιμή των υπεραστικών κλήσεων εντός Ελλάδας μειώθηκε κατά 5,7% με αποτέλεσμα οι πελάτες της εταιρείας να απολαμβάνουν συνολική έκπτωση της τάξης του 20,6%. Οι διεθνείς κλήσεις προς Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, είναι πλέον φθηνότερες κατά 4,4% και οι συνδρομητές της εταιρείας έχουν συνολική έκπτωση 30,2%. Η εταιρεία, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, παρέχει ακόμα φθηνότερες κλήσεις και σε πολλούς άλλους προορισμούς.

Σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες Internet μέσω DSL, η υπηρεσία DSLnet by Vivodi, που απευθύνεται σε ιδιώτες, είναι από αυτή την εβδομάδα έως και 31,6% φθηνότερη (για το πακέτο DSLnet 256), ενώ η υπηρεσία DSLnet Plus, by Vivodi που απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι έως και 27,5% φθηνότερη (για το πακέτο DSLnet Plus 256/128).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα