Χ.Α.-Εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Λάρισα

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2003 10:49

Ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Λάρισα διοργανώνει τη Δευτέρα, 14 Απριλίου 2003, στις 16:30, το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνικό Επιμελητήριο Λάρισας στο πλαίσιο παρουσιάσεων εισηγμένων εταιρειών του Ελληνικού Ινστιτούτου Σχέσεων µε Επενδυτές (Hellenic Investor Relations Institute - HIRI).

Στελέχη του Χρηματιστηρίου Αθηνών θα παρουσιάσουν τις πρόσφατες εξελίξεις του ΧΑ σε θέματα θεσμικά, συναλλαγών, νέων προϊόντων, υπηρεσιών κλπ, ενώ στελέχη των εισηγμένων εταιρειών Ιασώ, Forthnet και Τεχνική Ολυμπιακή θα παρουσιάσουν τις πρόσφατες χρηματοοικονομικές εξελίξεις των εταιριών, τα επενδυτικά τους σχέδια και τις προοπτικές τους.

Την παρουσίαση μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο οι ιδιώτες και θεσμικοί επενδυτές όσο και στελέχη του ευρύτερου χώρου της κεφαλαιαγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επενδυτές μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χ.Α. στα τηλέφωνα 210 33 66 222 και 210 33 66 209 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και οι εισηγμένες εταιρείες με τον κ. Λουκά Κοτρόζο ( εκ μέρους του H.I.R.I.), στα τηλέφωνα 210 33 66 914 - 3 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα