Ντεσπέκ Πολυμέσα : Αύξηση του κύκλου εργασιών και υπερδιπλάσια κέρδη

Τρίτη, 15 Απριλίου 2003 13:27

Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 7% και υπερδιπλάσια κέρδη, εμφάνισε το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης, η Ντεσπέκ Πολυμέσα.

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας υπερβαίνει τα 2,15 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη υπερέβησαν τα 85.000 ευρώ.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η σημαντική βελτίωση των επιδόσεων της εταιρείας, οφείλεται στην ενίσχυση των πωλήσεων σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής και με στόχο τη διεύρυνση των περιθωρίων κέρδους, η εταιρεία το πρώτο τρίμηνο προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τρεις μεγάλους διεθνείς κατασκευαστές παιγνιδιών. Η κίνηση αυτή θα συμβάλλει στην περαιτέρω αύξηση του μεριδίου αγοράς της εταιρείας. Πρόκειται για τις πολυεθνικές εταιρείες Novalogic Ltd, DreamCatcher Europe και Microids.

Εν τω μεταξύ χωρίς το δικαίωμα λήψης δύο νέων δωρεάν μετοχών για κάθε μία παλαιά θα διαπραγματεύεται, από αύριο Τετάρτη 16 Απριλίου, η μετοχή της Ντεσπέκ Πολυμέσα. Η αποκοπή του σχετικού δικαιώματος γίνεται στο πλαίσιο εφαρμογής της απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης της εταιρείας, για αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και διανομή δύο νέων δωρεάν μετοχών για κάθε μία παλαιά.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΕΝΤΡ



Σχολιασμένα