Μεταβολές στο private banking της Societe Generale

Τρίτη, 15 Απριλίου 2003 14:31

ΣΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ Ζουρδούμη ανατέθηκε η θέση του senior private banker στο τμήμα private banking της Societe Generale Ελλάδος.

Ο κ. Ζουρδούμης διατέλεσε διευθυντής του τμήματος private banking της CCF Ελλάδος (Ομιλος HSBC) και έχει δεκαετή θητεία στο private banking στη Γενεύη και στην Αθήνα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Societe Generale, την τελευταία διετία το private banking της τράπεζας στην Ελλάδα έχει δώσει έμφαση στην παρουσίαση νέων μορφών προϊόντων εγγυημένης απόδοσης κεφαλαίου και, σύμφωνα με το διευθυντή του τμήματος, Patrick Thiriet, η πορεία του κ. Ζουρδούμη ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του private banking της SC.

Τα στελέχη του private banking της SC διατυπώνουν επιφυλάξεις για τις εξελίξεις στις κεφαλαιαγορές στο υπόλοιπο του έτους, καθώς νέα πτώση μπορεί να σημειωθεί ως αποτέλεσμα της ψυχολογικής επίπτωσης του πολέμου στο Ιράκ.

Το τμήμα εστιάζει σε νέα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου, τα οποία μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη καλύτερων αποδόσεων με ταυτόχρονη διατήρηση του κεφαλαίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα