Σε ανοδική τροχιά το Χ.Α.

Αξιόλογα κέρδη για τη μετοχή του ΟΠΑΠ
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 11:13
UPD:12:10

Ανοδικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον ΟΠΑΠ να καταγράφει αξιόλογα κέρδη μετά την κατάθεση την Τετάρτη δύο προσφορών για το 33% του Οργανισμού.

Σύμφωνα με την Beta Χρηματιστηριακή, ΟΠΑΠ και Intralot θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο μετά τις ειδήσεις για τις τελικές προσφορές για τον ΟΠΑΠ.

«Ο ιδανικός ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ θα πρέπει να συνδυάζει αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά τυχερών παιχνιδιών με ελληνικό άρωμα», ανέφερε η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος στο πρωινό της σχόλιο. «Η ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης και ο διορισμός νέας διοίκησης θα ξεπαγώσει τα επενδυτικά σχέδια του ΟΠΑΠ όσον αφορά την εισαγωγή των VLTs και online παιχνιδιών.»

Λίγα λεπτά μετά τις 11:00, ο Γενικός Δείκτης ενισχύεται κατά 0,82% στις 931,20 μονάδες, διευρύνοντας τα κέρδη 1,1% της χθεσινής συνεδρίασης. Ο τζίρος ανέρχεται στα 15,46 εκατομμύρια ευρώ.

Στον FTSE25 επικρατούν μικτές τάσεις, με τις μετοχές των ΟΠΑΠ (+5,3%), ΟΤΕ (+4,2%) και Eurobank Properties (+3,3%) να σημειώνουν τη μεγαλύτερη άνοδο. Στον αντίποδα, τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές των Intralot (-5%) και Τιτάν (-2,7%).
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα