Βράβευση ποιότητας για την Τράπεζα Πειραιώς

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2003 12:36

ΠΕΝΤΕ διευθύνσεις της Τράπεζας Πειραιώς και μία θυγατρική εταιρεία του Ομίλου βραβεύτηκαν στις 14 Απριλίου από το EFQM (European Foundation Quality Management).

Οι πέντε επιχειρησιακές μονάδες της Τράπεζας που κατέκτησαν το επίπεδο της «Δέσμευσης στην Επιχειρηματική Αριστεία» είναι οι ακόλουθες: Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, Ηλεκτρονικής Τραπεζικής, Marketing, Νομικών Εργασιών Διοίκησης και Πληροφορικής. Επίσης, το ίδιο επίπεδο κατέκτησε και η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Πειραιώς Exodus, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.

Το βραβείο αυτό, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, αποτελεί μία ένδειξη εξυπηρέτησης του ευρύτερου στόχου της τράπεζας, που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν Χρηματοοικονομικό Οργανισμό υψηλής ποιότητας και κύρους, στην Ελλάδα και στην ευρύτερη γεωγραφική περιφέρεια.

Σημειώνεται ότι το EFQM είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός στον οποίον συμμετέχουν μεγάλες επιχειρήσεις απ΄ όλη την Ευρώπη. Έχει θεσμοθετήσει βραβεία ποιότητας με κύριο στόχο τον εντοπισμό εταιρειών που αποτελούν μοντέλα τόσο όσον αφορά την διοίκησή τους όσο και τα επιχειρηματικά τους αποτελέσματα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα