Intralot: Πρεμιέρα του συστήματος διαχείρισης και εποπτείας VTL στο Οχάιο

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 10:40
UPD:10:43

Την επιτυχημένη διασύνδεση περισσότερων από 1.000 τερματικών βιντεολόττο (VLT) στο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης και εποπτείας VLT, στον Ιππόδρομο Thistledown στο Κλήβελαντ του Οχάιο, ανακοίνωσε η Intralot.

Σύμφωνα με την εταιρεία, κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας των νέων παιχνιδιών στον Ιππόδρομο Thistledown, το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης και εποπτείας VLT της Intralot διαχειρίστηκε εκατομμύρια συναλλαγές, ενώ ένας πολύ μεγάλος αριθμός παικτών επισκέφτηκε τον Ιππόδρομο και συμμετείχε σε παιχνίδια VLT. 

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2011 η Intralot υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Λοταρία του Οχάιο για την παροχή του πρωτοποριακού ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης και εποπτείας VLT για περίοδο έως 8 ετών, το οποίο ισχύει παράλληλα με το συμβόλαιο διαχείρισης της λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, το συμβόλαιο διαχείρισης της λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας ανανεώθηκε για δύο επιπλέον έτη.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιτυχημένη έναρξη της λειτουργίας των νέων παιχνιδιών VLT στον Ιππόδρομο του Thistledown την περασμένη Τρίτη. Είναι ο δεύτερος από τους συνολικά επτά Ιπποδρόμους που θα ξεκινήσουν τη λειτουργία των νέων παιχνιδιών στο Οχάιο. Ο Thistledown ξεκίνησε τη λειτουργία του συνδέοντας 1.091 τερματικά VLT στο κεντρικό σύστημα που μας παρέχει η Intralot, ο τεχνολογικός προμηθευτής μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από λειτουργική άποψη, καθώς η πρώτη μέρα κύλησε ομαλά χωρίς τεχνικά προβλήματα, ενώ ο Ιππόδρομος Thistledown προσέλκυσε ένα σταθερά μεγάλο αριθμό παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης ημέρας λειτουργίας των νέων παιχνιδιών VLT», δήλωσε ο διευθυντής της Λοταρίας, Dennis Berg.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intralot USA, Tom Little, δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιτυχημένη πρεμιέρα του συστήματός μας στον Ιππόδρομο Thistledown. Αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό ορόσημο στην πολυετή συνεργασία μας με τη Λοταρία του Οχάιο, με αμοιβαίο στόχο την αύξηση των εσόδων της Πολιτείας προς όφελος των πολιτών του Οχάιο».
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα