Στον κλάδο Μη Μεταλλικών Βιομηχανικών Ορυκτών η Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2003 15:18

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.), από τις 22 Απριλίου 2003, η μετοχή της Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης μεταφέρεται στον κλάδο Μη Μεταλλικών Βιομηχανικών Ορυκτών & Τσιμέντων, από τον κλάδο Ορυχείων & Λατομείων στον οποίο υπαγόταν μέχρι τώρα.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η ένταξη της μετοχής της στον κλάδο Μη Μεταλλικών Βιομηχανικών Ορυκτών & Τσιμέντων εκφράζει ακριβέστερα το εύρος των δραστηριοτήτων της, καθώς η εταιρεία δεν περιορίζεται πλέον στην εξόρυξη βιομηχανικών ορυκτών, αλλά επικεντρώνεται στην επεξεργασία τους, όπως προκύπτει από την ανάλυση των πωλήσεών της.

«Η Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης παράγει προϊόντα μπεντονίτη και περλίτη, και όχι πρωτογενή μπεντονίτη και περλίτη. Για το λόγο αυτό, το σύνολο των πελατών μας, μάς θεωρεί βιομηχανική εταιρεία και όχι μεταλλευτική. Η αλλαγή κλάδου στο Χ.Α., αποτελεί φυσικό επακόλουθο της στρατηγικής μας, των προσπαθειών μας, και του βιομηχανικού χαρακτήρα της δραστηριότητάς μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ευθύμιος Βιδάλης.

Ο κ. Βιδάλης συνέχισε επισημαίνοντας ότι «η μεταφορά της Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης στον κλάδο Μη Μεταλλικών Βιομηχανικών Ορυκτών & Τσιμέντων αντικατοπτρίζει την έμφαση που δίνει η εταιρεία στην επεξεργασία μίας σειράς εξειδικευμένων προϊόντων που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών της, καθώς η εξόρυξη αποτελεί μέρος μόνο της όλης διαδικασίας.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα