Frigoglass: Επενδύσεις 36 εκ. ευρώ για το 2003

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2003 18:13

Το επενδυτικό πρόγραμμα της Frigoglass το 2003 θα ανέλθει σε 36 εκ. ευρώ, ανέφερε η διοίκηση της εταιρείας στη σημερινή παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Το μεγαλύτερο ποσοστό (66%) επενδύσεων θα αξιοποιηθεί στις δραστηριότητες της εταιρείας στη Νιγηρία, για την ανακατασκευή του τέταρτου φούρνου σε ένα από τα εργοστάσια υαλουργίας της Beta Glass Nigeria, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό και την αύξηση της δυναμικότητας στα εργοστάσια παραγωγής πλαστικών και πωμάτων.

Οσον αφορά στον κλάδο της επαγγελματικής ψύξης, προγραμματίζεται να επενδυθεί συνολικό ποσό ύψους 8,5 εκ. ευρώ (το 24% του συνολικού επενδυτικού προγράμματος για το 2003) για την αγορά νέου μηχανολογικού εξοπλισμού και την αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Οπως αναφέρθηκε, στο πρώτο τρίμηνο του 2003, τα οικονομικά αποτελέσματα είναι σημαντικά καλύτερα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Η στρατηγική του Ομίλου για το 2003 είναι η διερεύνηση στην αγορά της Αμερικής και η συνέχιση της αναδιοργάνωσης σε όλους του κλάδους για βελτίωση των οικονομικών μεγεθών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΡΙΓΟ



Σχολιασμένα