Unisystems: Εγκατάσταση συστήματος e-learning στην Alpha Bank

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2001 15:26
UPD:17:53

Χρήση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η τηλεκπαίδευση μέσω διαδικτύου (e-learning) κάνει η τράπεζα Alpha Βank, αναθέτοντας στην Unisystems την εγκατάσταση πιλοτικού συστήματος e-learning για τις ανάγκες της Διευθύνσεως Εκπαιδεύσεως. Το έργο θα υλοποιηθεί με την συνεργασία της IBM Ελλάδος.

Η πιλοτική εφαρμογή θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους, καλύπτοντας αρχικά επιλεγμένο αριθμό καταστημάτων της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και κεντρικές υπηρεσίες της τράπεζας. Μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει επίκαιρο μάθημα για το ευρώ, το περιεχόμενο του οποίου θα αναπτυχθεί από τη Διεύθυνση Εκπαιδεύσεως της Τραπέζης. Παράλληλα, θα γίνει ηλεκτρονική παραγωγή του περιεχομένου σε multimedia μορφή, σύμφωνα με τις σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές, από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΟΜΗΡΟΣ».

Επιπλέον, για την επιμόρφωση του προσωπικού της τράπεζας έχουν περιληφθεί μαθήματα για την εκμάθηση και χρήση Η/Υ, καθώς και μαθήματα για την επιμόρφωση του προσωπικού σε θέματα πωλήσεων του διεθνούς οίκου Smartforce που διατίθενται στην ελληνική αγορά και στην ελληνική γλώσσα από την Compact Computing.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα