Alpha Copy : Συμφωνία κατασκευής έργου για την Porto Carras

Δευτέρα, 21 Απριλίου 2003 12:59

Συμφωνία με την ξενοδοχειακή μονάδα, Porto Carras, για την προμήθεια ξενοδοχειακού εξοπλισμού, υπέγραψε πρόσφατα η Alpha Copy.

Η Alpha Copy διαθέτοντας τις ξενοδοχειακές ψηφιακές υπηρεσίες τηλεθέασης με την εταιρεία VDA, θα προχωρήσει στην εγκατάσταση των πιο σύγχρονων ψηφιακών συστημάτων τηλεθέασης στο ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Χαλκιδικής, το Porto Carras.

Η VDA, με εμπειρία τουλάχιστον 20 χρόνων και με αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης στο χώρο της τεχνολογίας ψηφιακής τηλεθέασης, παρέχει καινοτομίες στην τεχνολογία των ξενοδοχειακών συστημάτων, ενώ έχει σημαντικά μερίδια αγοράς στην Ευρώπη με το νέο ψηφιακό σύστημα τηλεθέασης που παρουσιάζει τώρα για πρώτη φορά και στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά.

Δημιουργεί νέα ψηφιακή νοοτροπία, τεχνολογία και αναπτύσσει νέες εφαρμογές στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ώστε να παρέχει συστήματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και απόδοσης, όπως: Pay TV, Internet, Interactive TV, Music on Demand, E-mail, E-shopping, games και πολλά άλλα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η Alpha Copy προσφέρει όλη την τεχνολογική μελέτη και την εγκατάσταση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών τηλεθέασης του ξενοδοχείου, βάσει των νέων υποδομών ώστε να μπορούν οι επισκέπτες του να έχουν τις εν λόγω υπηρεσίες μέσα από τα δωμάτια τους.

Ο γενικός διευθυντής του Porto Carras, Γεώργιος Χατζηϊωσήφ, δήλωσε : «Επιλέξαμε το καλύτερο προσφερόμενο σύστημα ψηφιακής τηλεθέασης λόγω του ότι μέσα από τη συνολική προσπάθεια αναβάθμισης του συστήματος, είμαστε πεπεισμένοι ότι η τεχνολογία και η ποιότητα είναι ταυτόσημες έννοιες, οι οποίες πληρώνουν και απολαμβάνουν οι πελάτες μας και εκτός από την υπεροχή της θέσης μας, έχουμε επίσης αναλάβει και την διοργάνωση τη Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών κρατών της Ευρωπαϊκής ένωσης και θέλουμε να παρουσιάσουμε, όχι μόνο την ελληνική φιλοξενία η οποία είναι πασίγνωστη αλλά και την καλύτερη τεχνολογία που μπορούμε να διαθέσουμε σήμερα στην Ελλάδα του αύριο».

Ο πρόεδρος της Alpha Copy, κ. Σ.Ι Κωνσταντινίδης τόνισε : «Η Alpha Copy, πρώτη εταιρεία στο χώρο των ξενοδοχειακών συστημάτων τηλεθέασης με την μεγαλύτερη πελατειακή βάση, συνεχίζει την δυναμική της πορεία με την VDA πρωτοπόρο εταιρεία στην τεχνολογία ξενοδοχειακών συστημάτων. Επιβράβευση των ποιοτικών υπηρεσιών της Alpha Copy/VDA αποτελεί η διαρκής ζήτηση των ψηφιακών υπηρεσιών της από τα μεγαλύτερα και τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας. Η συμφωνία της με το Porto Carras είναι το αποκορύφωμα δεδομένου ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Ελλάδα με τεράστια δυναμικότητα».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα