Μικρή πτώση στη Σοφοκλέους

Τρίτη, 22 Απριλίου 2003 11:50
UPD:11:53

ΠΤΩΤΙΚΑ κινείται κατά την πρώτη ώρα των συναλλαγών ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κυρίως λόγω των πιέσεων σε ΟΤΕ, ΕΛ.ΠΕ και Coca Cola.

Η Σοφοκλέους, όπως επισημαίνει στο πρωινό της σχόλιο η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ, αναμένεται να κινηθεί προς αναζήτηση τάσης μετά τις αργίες των τελευταίων ημερών. Εκτιμά επίσης ότι η πορεία της αγοράς θα επηρεαστεί από την εικόνα των εταιρικών αποτελεσμάτων που θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

Αύριο, Μ. Τετάρτη 23 Απριλίου, θα δοθούν στη δημοσιότητα τα οικονομικά αποτελέσματα της Εθνικής Τράπεζας για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με προβλέψεις αναλυτών σε έρευνα του Reuters, η Εθνική αναμένεται να ανακοινώσει μείωση των ενοποιημένων προ φόρων κερδών της κατά 36%.

Ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών υποχωρεί αυτή την ώρα (11:47) κατά 0,41% έχοντας διαμορφωθεί στις 1.626,39 μονάδες.

Η συνολική αξία των συναλλαγών φθάνει τα 8,6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από το σύνολο των μετοχών που έχουν αλλάξει χέρια, 126 σημειώνουν άνοδο, 91 υποχωρούν και 53 παραμένουν αμετάβλητες.

Οι μετοχές της Coca Cola, των ΕΛ.ΠΕ. και της EFG Eurobank σημειώνουν πτώση άνω του 1% η κάθε μία. Ο ΟΤΕ χάνει 0,81%, ενώ αντιθέτως η μετοχή της Εθνικής ενισχύεται κατά 0,54%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα