Στις 24-27 Μαΐου στην Αθήνα η έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση»

Στόχος η ανάπτυξη εμπορικών συναλλαγών και η επαφή µε κρητικά προϊόντα
Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 17:52
UPD:18:05

Η έκθεση θα είναι μεικτή, κοινού και εμπορική, µε ιδιαίτερη έμφαση στις Business to Business επαφές ανάμεσα σε επιχειρηματίες από την Κρήτη και ελληνικές και ξένες εταιρείες.

Από τις 24 έως τις 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Φάληρο, η έκθεση με τίτλο: «Κρήτη: Η  μεγάλη συνάντηση».

Στην έκθεση θα δώσουν το «παρών» επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, δηλαδή μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο του  τουρισμού καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής και επιθυμούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Στόχος είναι η ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών και η επαφή του συνόλου των επισκεπτών µε τα κρητικά προϊόντα, τις παραδοσιακές γεύσεις και τις υπηρεσίες τουρισμού.

Η έκθεση θα είναι μεικτή, κοινού και εμπορική, µε ιδιαίτερη έμφαση στις Business to Business επαφές ανάμεσα σε επιχειρηματίες από την Κρήτη και ελληνικές και ξένες εταιρείες.

Παράλληλα με την έκθεση θα διεξαχθούν πολιτιστικές και εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης µε την Ελλάδα ενώ το Σάββατο 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα:«Παραγωγή – Τυποποίηση – Γαστρονομία - Τουρισμός: ένα ενιαίο παραγωγικό σύμπλεγμα».

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα: του υπουργείου Τουρισμού, των Επιμελητηρίων Ηρακλείου Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων, του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων, της Παγκρήτιας Ένωσης, του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης, του Γενικού Προξενείου της Σαγκάης, των Δήμων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνης, Ιεράπετρας, Σητείας, Σφακίων,  Αγ. Βασιλείου και άλλων δήμων.

Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Κρήτης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα