Σαράντης: Επέκταση συνεργασίας με τη Spotless Group

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 15:13

Την επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας του με την SPOTLESS GROUP ανακοίνωσε ο Όμιλος Σαράντη, για την αντιπροσώπευση σημάτων της εν λόγω εταιρείας σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος.

Ο Όμιλος Σαράντη συνεργάζεται ήδη με την SPOTLESS GROUP για τη διανομή και αντιπροσώπευση των σημάτων VAPONA (κατηγορία εντομοαπωθητικών/εντομοκτόνων), COLOUR CATCHER και KEEP IT WHITE (κατηγορία απορρυπαντικών ρούχων) στην Ελλάδα.

Η καινούργια συμφωνία με την SPOTLESS GROUP περιλαμβάνει τη διανομή και αντιπροσώπευση απορρυπαντικών ρούχων DYLON (εναλλακτικό brand name του COLOR CATCHER στις χώρες τις Ανατολικής Ευρώπης) από το 2013 και των εντομοαπωθητικών/εντομοκτόνων προϊόντων GLOBOL (εναλλακτικό brand name του VAPONA στις χώρες τις Ανατολικής Ευρώπης) από το 2014 στην Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Τσεχία, την ΠΓΔΜ και τη Βοσνία.

Η επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών εκτιμάται ότι θα προσδώσει επιπλέον περί τα 2 εκατ. ευρώ πωλήσεις για τον Όμιλο Σαράντη το 2013 και με την κατάλληλη προώθηση των εν λόγω προϊόντων θα του δώσει τη δυνατότητα να στοχεύσει σε ετήσιες πωλήσεις άνω των 12 εκατ. ευρώ στον πέμπτο χρόνο συνεργασίας.

Σημειώνεται ότι για την ανάληψη της αντιπροσωπείας ο Όμιλος Σαράντη δεν χρειάστηκε να καταβάλει κάποια δαπάνη.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα