EasyJet: Πρόσληψη 200 πιλότων μέσα στο 2014

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 14:46
EPA/PAUL MCERLANEQ

Την αναζήτησή της για 200 νέους πιλότους για το 2014 ξεκινάει αυτή την εβδομάδα η easyJet.

Η αεροπορική εταιρεία αναμένει να καλύψει τις νέες θέσεις από διαφορετικούς τομείς εμπειρίας, όπως πιλότους που ξεκινούν τώρα τη σταδιοδρομία τους, νυν πιλότους της πολεμικής αεροπορίας που ενδιαφέρονται να εργαστούν για την πολιτική αεροπορία, καθώς και πιλότους που εργάζονται σε άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Από τους 200 νέους πιλότους κάποιοι θα ενταχθούν απευθείας στο δυναμικό της easyJet, ενώ άλλοι θα ενταχθούν μέσω των εκπαιδευτικών συνεργατών της  CTC Aviations και την  CAE Parc Aviation. Εκεί, θα αποκτούν πρόσθετή εμπειρία και ώρες πτήσης, πριν ακολουθήσει η μόνιμη σύμβαση με την εταιρεία.

Διευκρινίζεται ότι οι νέες θέσεις θα αφορούν τις βάσεις της easyJet σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είμαι πραγματικά ευτυχής που θα ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα πρόσληψης για 200 νέους πιλότους. Αναζητούμε πιλότους από την πολεμική αεροπορία, καθώς γνωρίζουμε από τους ήδη συνεργαζόμενους πιλότους μας, που είναι πρώην εργαζόμενη της πολεμικής αεροπορίας, ότι οι δεξιότητες και η εμπειρία τους θα είναι πλεονέκτημα για την εταιρεία μας», δήλωσε ο επικεφαλής του Flight Operations της easyJet, αρχιχειριστής  κυβερνήτης  Brian Tyrrell.

 

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα