Νέα προϊόντα από την Generali

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2003 16:43

ΤΑ ΝΕΑ της προϊόντα στους κλάδους Γενικών Ασφαλειών και Ζωής παρουσίασε πρόσφατα η Genarali. Ειδικότερα, η γκάμα των ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής διευρύνθηκε με το Generali Pension και το Generali Exelixis Junior, δύο προγράμματα που συνδυάζουν το εγγυημένο επιτόκιο παραδοσιακού τύπου με την ευελιξία των unit lined προϊόντων μέσω έκτακτων καταβολών.

Το επιτόκιο που εγγυάται η Generali είναι 3,35%, το ανώτατο επιτρεπτό από το νόμο, ενώ ο πελάτης της έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί έκτακτες καταβολές όποτε μπορεί και όποτε επιθυμεί, αυξάνοντας έτσι το τελικό κεφάλαιο που θα λάβει στη λήξη του συμβολαίου. Το πρόγραμμα προβλέπει επίσης την οικονομική υποστήριξη της οικογένειας του ασφαλισμένου σε περίπτωση θανάτου του ή του ιδίου σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας.

Το Generali Relax Επιχείρηση είναι το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα Γενικών Ασφαλειών της εταιρείας, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη σε καταστήματα, γραφεία και ιατρεία. Εκτός από τις βασικές παροχές, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ορισμένες προαιρετικές καλύψεις που επιτρέπουν στον πελάτη να δημιουργήσει ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα το οποίο να ανταποκρίνεται πλήρως στις ασφαλιστικές του ανάγκες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα