Vivartia: Επέκταση του κλάδου εστίασης στη Λιβύη

Ανάπτυξη των αλυσίδων Goody’s και Flocafe στη χώρα
Τρίτη, 02 Απριλίου 2013 14:10
UPD:14:11

Σε νέα στρατηγική συμφωνία προχώρησε ο Όμιλος Vivartia για την επέκταση του κλάδου εστίασης στην αγορά της Λιβύης.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Goody’s – Everest προχώρησε στην υπογραφή συμφώνου με την εταιρεία λιβυκών συμφερόντων Tasty Franchise Ltd για την ανάπτυξη των αλυσίδων Goody’s και Flocafe στη Λιβύη.

Η συμφωνία προβλέπει τη λειτουργία τουλάχιστον 10 εστιατορίων Goody’s και 10 καταστημάτων Flocafé σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, ενώ τα πρώτα καταστήματα και των δύο αλυσίδων αναμένεται να έχουν λειτουργήσει μέχρι το καλοκαίρι.

«Η συγκεκριμένη συμφωνία έρχεται να επισφραγίσει το σχέδιο εξωστρέφειας που υλοποιεί με συνέπεια ο Όμιλος Εστίασης Goody’s - Everest και ήδη περιλαμβάνει συμφωνίες για την ανάπτυξη των σημάτων του σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τη λειτουργία περισσοτέρων από 20 καταστημάτων σε Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Vivartia.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του κλάδου εστίασης, Θανάσης Παπανικολάου, «η νέα αυτή συμφωνία για την παρουσία ελληνικών σημάτων στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Λιβύης μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και έρχεται να προστεθεί στην ήδη δυναμική παρουσία της Goody’s – Everest στο εξωτερικό».

«Η νέα συμφωνία με την Tasty Franchise Ltd για 20 νέα καταστήματα, προσθέτει άλλη μια χώρα στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, στοχεύοντας σε 7 εκ. νέους καταναλωτές που θα έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας», ανέφερε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Vivartia, Γιάννης Αρτινός.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα