Βελτίωση των αποτελεσμάτων της αναμένει η Προμότα

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2003 12:52

Σημαντική βελτίωση των ενοποιημένων αποτελεσμάτων της στον ισολογισμό του 2003 αναμένει η ΠΡΟΜΟΤΑ Ελλάδς Α.Ε. με έμφαση στο τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, οι επιχειρηματικές κινήσεις στις οποίες έχει προχωρήσει καθώς και οι επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει κυρίως στην περιοχή των Βαλκανίων θα δείξουν τις αποδώσεις τους κυρίως μετά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους επηρεάζοντας ιδιαίτερα θετικά τα ετήσια οικονομικά της αποτελέσματα.

Οι τρεις βασικές παράμετροι που θα ενισχύσουν τη δυναμική πορεία της εταιρείας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι η σημαντική δραστηριότητά της στον χώρο των διαφημιστικών ενδυμάτων Fruit of the Loom και Wiship, οι επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει στην περιοχή των Βαλκανίων καθώς και η αλματώδης ανάπτυξη της αλυσίδας καταστημάτων Bargain Stores.

Η διοίκηση της Προμότα εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του έτους οι πωλήσεις της μόνο σε t-shirts θα αγγίξουν τα 2.000.000 τεμάχια, ενώ οι επενδύσεις στην Βουλγαρία μετά την αποπεράτωση των κτιριακών της εγκαταστάσεων θα αποδώσουν τόσο από την ταχεία δραστηριοποίηση της Promota Boulgaria όσο και από την εμπορική εκμετάλλευση της έκτασης των 157 στρεμμάτων που έχει αγοράσει η εταιρεία στην περιοχή του αεροδρομίου της Σόφιας.

Σχετικά με την αλυσίδα καταστημάτων Bargain Stores, την ανάπτυξη της οποίας η εταιρεία έχει θέσει σε προτεραιότητα, εκτιμάται ότι έως το τέλος του έτους θα αριθμεί 12 συνολικά καταστήματα σε Ελλάδα και Βαλκάνια με προτεραιότητα την Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Οι σημαντικές αποδώσεις σε τζίρους των νέων καταστημάτων θα είναι ορατές επίσης κατά το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα